Multiple issues?

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Multiple issues?

Re: Multiple issues?

Post by FriendlyFire » 25 Feb 2016, 19:19

I don't have many ideas either. Your spew indicates that the mod does not install properly, but I cannot say why.

Re: Multiple issues?

Post by Kalis » 24 Feb 2016, 21:47

There is not much else I can think of that may help. I'd wait until FriendlyFire gets back from his vacation as he's a lot more knowledgeable about this stuff than me.

Re: Multiple issues?

Post by Buingu » 24 Feb 2016, 08:46

Sorry i took so long to reply i took a break from frustrations >.<
Ive installed it on C drive before redone it now
Still same issues (heck the spew file didn't change :/)
I did disable security programs totaly.. yeah ...
I am sorry..

Re: Multiple issues?

Post by Kalis » 21 Feb 2016, 02:54

First looks correct, though I know some games are finnicky about not being installed on the main drive.

The launcher updates itself to its current version once installed, you should get a prompt. And yes the launcher is required (if it isn't up the game automatically shuts down or just crashes) to start the mod. Just saying because a few people have tried ignoring it and launching manually.

It shouldn't be the issue but if it is possible to install the game on your main C: Drive I'd attempt it and see if that fixes it. I'd also temporarily disable any antivirus or security program that may quarantine, block, or delete something important out of a case of mistaken identity.

Re: Multiple issues?

Post by Buingu » 20 Feb 2016, 21:21

I have been installing them in separate folders
the mods installed at E:\Freeworlds - Tides of War
the base game at E:\Microsoft Games\Freelancer
(orignaly)
The new one
the mods installed at C:\Freeworlds - Tides of War
the base game at E:\Microsoft Games\Freelancer

Also i downloaded the launcher again each time (just to make sure and also the orignal i had was version 108? ... so yeah got the new 116?)

Re: Multiple issues?

Post by Axxif » 20 Feb 2016, 17:46

Perhaps also try redownloading the mod; you might have gotten a bad initial download, and thus a corrupt installer. Just some food for thought! :D

Re: Multiple issues?

Post by Kalis » 20 Feb 2016, 16:33

Out of curiosity, are you installing Freewords in a separate folder or on top of your Freelancer install?

The original Freelancer installation needs to remain intact for the mod to function is why I am asking. They should be in separate folders.

Re: Multiple issues?

Post by Buingu » 20 Feb 2016, 14:42

I uninstalled free worlds and freelancer before running CCleaner. promptly restarting my computer after it was finished.

After reinstalling freelancer i restarted my computer before installing free worlds/ Both as administrator. Patched it all up (as in the mod not freelancer) and ...
http://pastebin.com/iQexRTwC
Pretty much exactly the same as before It launches the splash-screen then crashes occasionally loading though to the menu
(and i think the spew is the same)

Re: Multiple issues?

Post by FriendlyFire » 19 Feb 2016, 20:25

I can't tell why exactly but your mod install is corrupted from the looks of your spew file. You'll have to uninstall it and restart from scratch.

Re: Multiple issues?

Post by Buingu » 19 Feb 2016, 05:06

AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor (2.4 >.< )
AMD Radeon HD 6700 Series
4 Gig of ram
Windows seven
I know its pretty low ..

Powered by phpBB ® | phpBB3 Style by KomiDesign
[ Time : 0.076s | 13 Queries | GZIP : Off ]
cron