Technical problems or help regarding the mod.

Low FPS

Moderator: Developers

User avatar
User

blizakster

Posts

3

Joined

07 Oct 2017, 23:34

Low FPS

by blizakster » 08 Oct 2017, 02:42

System specs:

Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 15063) (15063.rs2_release.170317-1834)
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 16384MB RAM
Graphics Card: Intel(R) HD Graphics 630 (driver 21.20.16.4599)
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 1050 (driver 22.21.13.8541)

VERY minimum settings = 35-55 FPS (But if you've seen it on minimum you'll understand why I don't want that)

The default settings with SMAA set to OFF I get between 4-15 fps (Worse when looking at objects)

Any suggestions?
User avatar
User

FriendlyFire

Rank

Developer

Posts

1687

Joined

15 Feb 2010, 16:14

Re: Low FPS

by FriendlyFire » 08 Oct 2017, 04:35

Might want to check in your Nvidia control panel that it's actually using your 1050 rather than your iGPU. You can force it on in there too, just in case.

Otherwise, drop down shadows and leave most other settings up, should help.
User avatar
User

blizakster

Posts

3

Joined

07 Oct 2017, 23:34

Re: Low FPS

by blizakster » 08 Oct 2017, 05:27

You were completely right, I just got my new system and completely forgot about that, I "almost" hate it when it's something so simple. Thank you :)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Powered by phpBB ® | phpBB3 Style by KomiDesign
[ Time : 0.046s | 15 Queries | GZIP : Off ]
cron